رئیس مرکز ارتباطات، رسانه و امور فرهنگی مجلس شورای اسلامی در صفحه خود در فضای مجازی گزارشی از سفر رئیس مجلس به ژنو و همراهان در این سفر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان - ایمان شمسایی رئیس مرکز ارتباطات، رسانه و امور فرهنگی مجلس شورای اسلامی نوشت: « در شرایطی که غربی‌ها و صهیونیست‌ها تلاش می‌کنند بعد از جنگ ۱۲ روزه و قدرت‌نمایی کشورمان مقابل غرب و اسرائیل، به دروغ تصویر انزوا از ایران در مجامع بین‌المللی بسازند، رئیس مجلس برای حضور در اجلاس روسای مجالس جهان که بزرگترین رویداد پارلمانی دنیاست و هر ۵ سال یک بار برگزار می‌شود به ژنو آمده است. 

هیات‌های پارلمانی ۱۱۲ کشور و حدود ۹۰ رییس مجلس کشور‌های جهان در این اجلاس حضور دارند و بهترین فرصت برای دفاع از مظلومیت و اقتدار مردم ایران در مقابل دشمن صهیونیستی و دفاع از میلیون‌ها زن و کودک مظلوم در غزه است که در قحطی و گرسنگی به شهادت می‌رسند.

البته در این سفر مهم ۴ نماینده مجلس شامل خانم فاطمه جراره و آقایان عبدالحسین همتی سراپرده، عباس قدرتی زوارم و حاکم ممکان، ۳ نفر از وزارت امور خارجه شامل معاون امور مجلس، کنسولی و ایرانیان خارج از کشور، مدیرکل صلح و امنیت بین المللی و مدیرکل امور کنسولی و ایرانیان این وزارتخانه، ۸ خبرنگار و مستند ساز از مجلس شورای اسلامی و صداوسیما، ۴ مترجم و ۱۵ مسئول و کارشناس امور بین الملل، هماهنگی تشریفات، حفاظت و مشاوران رییس مجلس برای هماهنگی و انجام هرچه بهتر ۳ برنامه‌ی ویژه و بیش از ۱۰ نشست دوجانبه، در ژنو حضور دارند.

رئیس مجلس قرار است با جمعی از ایرانیان و بازرگانان ایرانی مقیم اروپا نیز دیدار کند. همچنین یک نشست ویژه در امور حقوق بین الملل با حضور ۳۲ کشور و ۳ سازمان جهانی به ابتکار کشورمان علاوه بر نشست عمومی روسای مجالس جهان قرار است در ژنو برگزار شود.

رهبر معظم انقلاب سال گذشته و در دیدار نمایندگان مجلس دوازدهم با اشاره به حضور رئیس مجلس در یکی از نشست‌های پارلمانی ضمن مفید و پرفایده دانستن این سفر، سفر‌ها و ملاقات‌های بین‌المللی مجلس یا هیئت‌های بین‌المجالس را حضور موثر برای دفاع از کشور و مقابله با دشمن برشمردند. »

گفتنی است سید محمد سادات ابراهیمی نماینده شوشتر در مجلس شورای اسلامی، در جلسه علنی امروز صحن مجلس بیان کرد: شنیده شده ۳۵ نفر آقای قالیباف را در سفر ژنو همراهی کرده‌اند و چه دلیلی برای حضور این هیئت با این کیفیت وجود دارد؟  

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار